Diskuse

Únava

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě štěstí, že některé (zvláště pak ty odborné populárně vědecké naučně a poučně zameřené) blogy jsou tak úžasně nudné, vláčné, nemastné a neslané, že kdo se do nich pokusí začíst, spolehlivě ztratí pozornost a USNE. R^

0 1
možnosti
Foto

R^souhlasR^

bohužel spousta lidí si tohle všechno neuvědomuje a ničí tak sebe i okolí:-/

1 0
možnosti

Jste moudrá žena a jste poklad pro rodinu. Váš soulad Vašeho ducha s Vaším tělem je zjevně dobrý. Člověk by měl nejprve poznat, jaké hřivny dostal od Pána Boha a rozvíjet je. Pak by si měl zacílit svůj život a vybrat si životního partnera, se kterým úspěšně projde životem. A žít naplno!

Pozdě bycha honiti, když člověk nezná sám sebe, nezná darované hřivny, nezajímá se o přírodu v sobě i kolem sebe, o pomoc druhému člověku a vezme si člověka, který k němu nepasuje, jeden čehý, druhý hot, a má morální zábrany se s partnerem rozejít než je totálně destruován.

Žijeme jen jednou a proto musíme žít na plno! A je to vynikající, když má někdo takovou moudrou babičku, jako jste měla Vy. Je vynikající, pokud člověk pochází z klidné, vyrovnané rodiny a pokud dostane dobrý základ do života.

Přeji krásný den!

:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 438x
Člověk, který se snaží žít spokojeným životem. Profesí jsem psycholožka, nyní jsem na rodičovské dovolené.

V dubnu mi vyšla knížka Psychoterapie našich prababiček. 

Seznam rubrik